Program festivalu

Rezervací získáte ZDARMA čestnou vstupenku na veletrh FOR GASTRO & HOTEL, PVA EXPO Praha - Letňany, 4. - 7. 10 2018.
  • 1 Den

    Čtvrtek - 04.10.2018

  • 2 Den

    Pátek – 05.10.2018

  • 3 Den

    Sobota – 06.10.2018

  • 4 Den

    Neděle – 07.10.2018

  • Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.
    2018

  • Dosáhněte co největších úspor ve využití chladicích technologií. Vytěžte široké možnosti v systémech chlazení. Poradenství, diskuse.
    2018

  • Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.
    2018

  • Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy. Přednáška se skládá z těchto částí:1. Moderní přírava espressa a co je vlastně espresso 2. Arabica vs. Robusta 3. Jak si správně vytvořit recepturu 4. Dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy
    2018

  • Výběr správného nože je zásadní otázkou z hlediska pohodlí při práci, funkčnosti, trvanlivosti i prestiže. Workshop se věnuje nejen výběru ale i práci s noži, jejich údržbě, čištění.
    2018

  • Výběr správného nože je zásadní otázkou z hlediska pohodlí při práci, funkčnosti, trvanlivosti i prestiže. Workshop se věnuje nejen výběru ale i práci s noži, jejich údržbě, čištění.
    2018

  • Dosáhněte co největších úspor ve využití chladicích technologií. Vytěžte široké možnosti v systémech chlazení. Poradenství, diskuse.
    2018

  • Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.
    2018

  • Workshop věnovaný zmrzlině - vysvětlení pojmu, základních surovin, postupu a technologie výroby.
    2018

  • Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.
    2018

  • Slavnostní vyhlášení ocenění nejlepšího exponátu a nejpůsobivější expozici veletrhu FOR GASTRO & HOTEL.
    2018

  • Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.
    2018

  • Kuchařská show s degustacemi a zajímavé povídání Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
    2018

  • Výběr správného nože je zásadní otázkou z hlediska pohodlí při práci, funkčnosti, trvanlivosti i prestiže. Workshop se věnuje nejen výběru ale i práci s noži, jejich údržbě, čištění.
    2018

  • Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.
    2018

  • Workshop na téma focení jídla určený nejen pro managery provozů. Předvedeme, jak dosáhnout nejlepšího výsledku s mobilním telefonem v neprofesionálním prostředí až po práci profesionála s veškerým vybavením.
    2018

  • Workshop věnovaný zmrzlině - vysvětlení pojmu, základních surovin, postupu a technologie výroby.
    2018

  • Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy. Přednáška se skládá z těchto částí:1. Moderní přírava espressa a co je vlastně espresso 2. Arabica vs. Robusta 3. Jak si správně vytvořit recepturu 4. Dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy
    2018

  • Kdo získá titul cukrář roku? Nejvyšší ocenění, které může soutěžící získat na soutěžích pořádaných AKC ČR.
    2018

  • Přijďte si s námi připomenout dlouholetého člena AKC ČR a propagátora tradiční české gastronomie Jaromíra Sadílka. Přijměte naše pozvání k degustačnímu vyhodnocení již tradiční soutěže. Soutěžící ukáží kolegům i veřejnosti, jak lze stavět na tradiční domácí gastronomii.
    2018

  • Seznamte se s kulinářskými tipy, trendy i tradicí a poznejte vítězný výrobek ohodhocený těmi nejlepšími profesionály.
    2018

  • Kuchařská show s degustacemi a zajímavé povídání Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
    2018