Přednášející

Národní tým AKC ČR

Národní tým AKC ČR

Jiří Čad

Jiří Čad

Business Development Manager & Barista SCA CZ&SK
Petr Hajný

Petr Hajný

šéfkuchař restaurace Zas a Znova ze Sulic u Prahy
Ing. Zdeněk Hladík

Ing. Zdeněk Hladík

manažer kulinářských projektů
Jiří Horák

Jiří Horák

Culinary Advisor

Jan Janečka

Jan Janečka

kuchař hotelu Park Hotel Hluboká
Tomáš Kalina

Tomáš Kalina

organizátor Symposium Culinary Prague
Pavel Mařík

Pavel Mařík

specialista pro gastronomii
Karel Novák

Karel Novák

šéfkuchař restaurace Chládek- Zahradnické centrum, Praha
Oldřich Sahajdák

Oldřich Sahajdák

šéfkuchař pražské michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise

Blanka Turturro

Blanka Turturro

předsedkyně Slow Food® Prague
Lukáš Uher

Lukáš Uher

poradce v oboru gastronomie
Tomáš Zumr

Tomáš Zumr

specialista v oboru gastrotechnologií