Fotogalerie

Gastro Tour 2017

Festival GASTRO TOUR již devátým rokem prezentuje aktuální trendy profesionální gastronomie a nové produkty na trhu formou kuchařských a cukrářských vystoupení s řízenými degustacemi v rámci programové zóny a samostatných expozic. Součástí programů jsou semináře, odborné workshopy, výukové programy a přednášky věnované profesionální gastronomii, hotelnictví a lázeňství. Projekt představuje úspěšné gastronomické koncepty všech typů.

Prohlédnout fotografie


Gastro Tour 2016

Agentura T&M Creative tradičně v těsné spolupráci s AKC ČR připravila profesionálům z oborz opět bohatý program, který originální formou rozšířil nabídku veletrhu For Gastro & Hotel. Mezi hlavní témata patřil nástup EET, rychlost a ekonomika v kuchyni bez ztráty kvality, grilování v profesionální gastronomii nebo i kuchařská exhibice Tomáše Levého. Součástí programové zóny byla i prestižní soutěž AKC ČR – Cukrář roku – Bidvest Cup 2016.

Prohlédnout fotografie


Gastro Tour 2015

Sedmý rok Gastro Tour v rámci veletrhu For Gastro & Hotel nabídl bohatý program, který doprovodil prestižní soutěže KUCHAŘ ROKU 201/2016 a GLOBAL CHEFS CHALLENGE 2015. Programy se nesly v duchu české zvěřiny a její přípravy. S tím souvisely i prezentované kulinářské techniky, specializované technologie či metody správného skladování. Pozadu nezůstala ani oblast cukrárenství a kavárenství. Potěšujícím faktem je vzrůstající zájem mladé generace o obor. Ať už jste se o tom mohli přesvědčit při kulinářských soutěžích v juniorských kategoriích nebo v restauraci a programové zóně Gastro Tour s vlastní studentskou kuchyní.

Prohlédnout fotografie


Gastro Tour 2014

V roce 2014 jsme se na Gastro Tour zaměřili na trendové pokrmy ve stylu Fresh Food, SLow Cooking, ale i na osvědčenou domácí kuchyni, ovšem v moderních úpravách a kombinacích. Nevyhnuli jsme se ani problematice školního stravování. Nezapomenutelnou součástí Gastro Tour byla již tradičně vrcholná soutěž týmů AKC – Bidvest Gourmet Team Challenge o pohár prezidenta AKC ČR v přípravě labužnických bufetů.

Prohlédnout fotografie


Gastro Tour 2013

Pátý ročník GASTRO TOUR se skládal hned z několik pódií. Na scéně JIPA – CREATIVE CULINARY mohli hosté možnost vařit po boku předních kuchařů. Scéna INTERGAST STAGE nabídla pohled do světa nejmodernějších gastronomických technologií a jejich využití v různých typech provozů. Pódium CAFFÉ & TEA & PATISSERIE se zaměřila na trendy v kavárenství, pohled do světa čajové kultury a kvalitní cukrářskou výrobu. Pro zástupce hotelnictví byla určená samostatná scéna – HOTREQ FÓRUM. GASTRO TOUR představil mimo jiné farmářskou gastronomii, moderní českou i zahraniční kuchyni a nevyhnul se ani tématu, jakým je problematika školního stravování.

Prohlédnout fotografie